Vernissage – Världens mammor

lördag 13 april 13:00–16:00

Välkommen på vernissage för utställningen Världens mammor – från konstprojekt till Kvinnorörelse för demokrati, en utställning om och med kvinnor som är med i projektet Världens mammor.
Utställningen innehåller foton, konst, film, berättelser och drömmar. På vernissagen har du chans att möte några av kvinnorna som har producerat utställningen. Vi firar öppningen med en stor fest då kvinnor, mammor och barn från hela Östergötland är inbjuda.

 

Om utställningen

En utställning om och med kvinnor och mammor som deltar i konstprojektet Världens mammor. Kom och lär känna kvinnorna, ta del av deras berättelser och drömmar inför framtiden.

I bilder, video, konst och installationer ger vi en röst åt kvinnor vars berättelser sällan hörs. Vi är kvinnor och mammor från olika delar av världen, från olika kulturer, bakgrunder, språk och religioner, men vi är förenade i att vi tillsammans arbetar för att skapa en bättre framtid för oss själva och våra barn- och barnbarn. När vi har starka och trygga mammor, så får vi även starka trygga barn.

Utställningen pågår till 4/8-2019